Αναζήτηση
  • Σαρακινού Παναγιώτα

Η ….παρεξηγημένη Βιταμίνη C

Το πιο σημαντικό αμφοδιαλυτό αντιοξειδωτικό για τον άνθρωπο. Συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη διατήρηση της καλής κατάστασης κατά της διάρκεια της σωματικής άσκησης αλλά και μετα από αυτήν, στις μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού για παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και κόπωσης, στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για καλή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, χόνδρων, οστών, δέρματος, δοντιών. Η πρόσληψη της Βιταμίνης C είναι σημαντική για έναν υγιή οργανισμό αλλά ακόμη περισσότερο για οργανισμούς που υποφέρουν από αυτοάνοσα ή χρόνιες φλεγμονώδης νόσους.

Βιβλιογραφικά έχει αποδειχτεί ότι συμμετέχει άμεσα στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών.

Η καθημερινή μας διατροφή, δεν είναι αρκετή για να καλύψει τις πολλαπλές ανάγκες του οργανισμού, καθώς είναι ελλιπής σε μικροθρεπτικά συστατικά(βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα). Οπότε, είναι ανάγκη να λαμβάνεται καθημερινά 1000-1500 mg,άριστης ποιότητας συμπλήρωμα.

Τα έγκυρα προϊόντα και η ασφάλεια τους έχουν αξιολογηθεί από επιστημονικές ομάδες των Διεθνών αρχών της ασφαλείας τροφίμων και ο εξειδικευμένος ιατρός είναι ο κατάλληλος να συστήσει το ασφαλές προϊόν για τις ανάγκες και ελλείψεις του οργανισμού μας.


49 προβολές0 σχόλια